x

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε το έργο σας

Εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Το οικοδομικό σύστημα ατσάλινου σκελετού είναι το μέλλον των οικιστικών και εμπορικών κατασκευών. Ο χάλυβας είναι πολύ πυκνότερος και ανθεκτικός από οποιοδήποτε άλλο κατασκευαστικό υλικό, με ταχύτερο χρόνο κατασκευής και εύκολη μεταμόρφωση σε διαφορετικά μεγέθη. Οι κατασκευές με ατσάλινο σκελετό είναι επίσης πιο ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, μπορούν να επιτύχουν υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α και το γεγονός ότι ο χάλυβας είναι 100% ανακυκλώσιμος και οικονομικά αποδοτικός, το καθιστά την ιδανική λύση για οποιοδήποτε έργο. Στην GK_Construction έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για τη δημιουργία όλων των ειδών έργων με ατσάλινο σκελετό, από την επέκταση του σπιτιού και του εξωτερικού σας χώρου έως την κατασκευή μιας βιομηχανικής κατασκευής.

Start your project

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τι μας κάνει διαφορετικούς

Η ιστορία μας ξεκινά από το 1981, με την εταιρεία του παππού μας στον κατασκευαστικό κλάδο, με εξειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές. Αργότερα, το 1997 η εταιρεία μεταβιβάστηκε στον πατέρα μας, ο οποίος άρχισε να επεκτείνει τις υπηρεσίες μας, μέχρι το 2016, όπου εξελίχθηκε σε μια πλήρης κατασκευαστική εταιρεία που ειδικεύεται στη δημιουργία έργων από χάλυβα τόσο για εμπορική όσο και για οικιακή χρήση. Η εμπειρία και η εξειδίκευση μας, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να σας παρέχουμε το τελικό προϊόν σε μόλις 12 μήνες.

Καλώς ορίσατε στην G - K Construction

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

This is an example description.

Μελέτη

Κατοικία στην Αλάμπρα

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2019 για κατοικία στην Αλάμπρα με μεταλλική δομή και έξυπνο σχεδιασμό. Ενσωματωμένο στον σχεδιασμό του υπάρχουν πρόνοιες για φωτοβολταϊκά και φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αυτά τα χαρακτηριστικά απεικονίζουν την καινοτομία στον σχεδιασμό της κατοικίας.

A metallic house

Μεταλλική Κατασκευή

Κατοικία στην Αθηένου

Κατασκευή σπιτιού στην Αθηένου με μεταλλικό σκελετό βαρέως τύπου, τοιχοποιίες από θερμομονωτικό τούβλο και εσωτερικές τοιχοποιίες με ξηρά δόμηση. Εξωτερική θερμοπρόσοψη και στέγη από κεραμίδια.

house in kamares

Μεταλλική Κατασκευή

Κατοικία στην Καμάρες

Επέκταση κατοικίας στις Καμάρες με μεταλλικό σκελετό βαρέως τύπου, εξωτερικές και εσωτερικές τοιχοποιίες με ξηρά δόμηση και στέγη από κεραμίδια.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ

Πως δουλεύουμε

This is an example description.
people signing
metal constructions
3D rendered house

01 Σχεδιασμός & Εκτίμηση

Μαζί με την ομάδα αρχιτεκτονικής μας, θα δημιουργήσουμε έναν αρχικό σχεδιασμό του έργου σας με βάση τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, θα σας παράσχουμε μια εκτίμηση του κόστους του έργου σας.

02 Τελική Έγκριση

Δημιουργία του τελικού σχεδιασμού του έργου σας και ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων λεπτομερειών, δημιουργία 3D mock-up και βοήθεια απόκτησης άδεια οικοδόμησης εάν χρειαστεί.

03 Κατασκευή

Μετά την έγκριση, θα αρχίσουμε να δουλεύουμε και να δημιουργούμε το έργο σας. Συνεργαζόμαστε μόνο με επαγγελματίες που μπορούν να παρέχουν εγκαίρως αξιόπιστη εξυπηρέτηση προκειμένου να πληρούν τις προδιαγραφές και τις προθεσμίες του έργου σας.

04 Παράδοση

Το τελευταίο βήμα είναι η παράδοση του έργου. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα αυτό που υποσχεθήκαμε και περισσότερα. Θα διασφαλίσουμε ότι το έργο είναι ακριβώς όπως έχει σχεδιαστεί και η ικανοποίησή σας είναι εγγυημένη.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ;

Εγγραφείτε τώρα!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Συνεργαστείτε με την καλύτερη ομάδα

Παντελής Κυριάκου

Γενικός Διευθυντής

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κατασκευαστικό κλάδο, ο Παντελής διασφαλίζει ότι οι πελάτες του λαμβάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα και φροντίδα από την ομάδα και τους συνεργάτες του.

Ανδρέας Κυριάκου

Μηχανολόγος Μηχανικός

Ο Ανδρέας, ο πρωτότοκος γιος του Παντελή, έφερε καινοτομία και νέες τεχνολογίες στην εταιρεία. Με τις γνώσεις του για νέες μεθόδους και τεχνολογίες, μαζί με την εμπειρία του πατέρα του, η GK Construction είναι σε θέση να εξυπηρετήσει κάθε κατασκευαστική σας ανάγκη.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ειδικευόμαστε επίσης σε:

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Παρέχουμε όλα τα είδη μεταλλικών κατασκευών, σε οποιοδήποτε μέγεθος ή υλικό, από σίδηρο ως ανοξείδωτο ατσάλι. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις με βάση τις ανάγκες σας.

ΠΙΣΙΝΕΣ

Κάθε σπίτι χρειάζεται την πισίνα των ονείρων του. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε τον καιρό της Κύπρου κατασκευάζοντας ή αποκαθιστώντας τη δική σας πισίνα.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ KAI ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ

Ο χρόνος μπορεί να είναι σκληρός ειδικά σε παλαιότερα σπίτια και κτίρια. Η εμπειρία και οι γνώσεις μας στην κατασκευή μας επιτρέπουν να προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο για την ανακαίνιση του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους, τεχνικές και υλικά ή χρησιμοποιώντας το σύστημα ατσάλινου σκελετού για να επεκτείνουμε περαιτέρω το σπίτι σας, γρήγορα, ασφαλή, οικονομικά και αποδοτικά.